Islamic Widget

Wakalah-emas


Laman ini ditutup buat sementara waktu disebabkan kesibukkan tugasan seharian dan stok emas telah pun habis. Terima kasih diucapkan di atas sokongan anda semua.

Thursday, 14 January 2010

LAMAN UTAMA

بسم الله الرحمن الرحيم

السلام عليکم ورحمة الله


--> Wakalah Emas(WE) mengucapkan terima kasih kepada semua pelawat. Semoga ziarah anda ke blog ini merapatkan ukhwah antara sesama muslim. Salam perkenalan.

--> Wakalah Emas menyediakan perkhidmatan menjual barang kemas, dinar, jongkong emas.

Kelebihan berurusniaga dengan WE ialah:-

* Ketulinan emas dengan berat yang seperti yang tertera (pihak WE sangat menitikberatkan timbangan) dan ketulinan emas. sekiranya anda tidak berpuas hati, jaminan pulangan wang dikembalikan(dengan bukti yang jelas).

* Setiap pembeli dapat harga barang kemas yang murah dari pasaran (kedai emas biasa).

* Urusan jual beli emas mengikut syarak di mana ansuran, kutu,hutang dan tangguh bayaran tidak diamalkan kerana diharamkan oleh agama islam. Ini menjamin keselamatan kita dalam bermuamalah seperti yang dituntut agama Islam.

* Kepada bakal pengantin lelaki, anda boleh memilih untuk memberi bakal isteri anda dinar (dalam bentuk syiling emas) sebagai mas kahwin bagi mewujudkan kelainan dari menyebut harga mas kahwin yang ditetapkan mengikut negeri masing-masing semasa akad.

* Kepada pelanggan yang membuat ulangan belian, atau membeli dalam kuantiti yang banyak, diskaun akan diberikan.

Diharapkan semua pengunjung selesa untuk berurusniaga dengan kami. Bantu kami untuk membantu ekonomi umat islam. Semoga usaha WE untuk memajukan perniagaan diberkati dan mendapat restu Ilahi...Insya Allah...